F700

 

Οι Swing Gates BGI είναι μια ιδανική λύση για τον έλεγχο της πρόσβασης των πεζών σε συγκροτήματα, εμπορικά και στρατιωτικά. Αυτά είναι και οπτικά ευχάριστα και παρέχουν καλή ασφάλεια. Οι πύλες ταχύτητας μας είναι αξιόπιστες και κατάλληλες για κάθε περιβαλλοντική συνθήκη. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές εφαρμογές όπως σε αεροδρόμια, σταθμούς μετρό, τράπεζες, μουσεία, κέντρα διασκέδασης, εμπορικά συγκροτήματα, εταιρικά κτίρια κ.λπ.

Τα προστατευτικά αιώρησης είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα (SS) και χρησιμοποιούν μηχανοκίνητο μηχανισμό. Αυτά τα εμπόδια παρέχουν γρήγορη, στιβαρή και ανθεκτική απόδοση σε συνδυασμό με λεπτό και κομψό σχεδιασμό. Τα τουρνικέ μας είναι εξοπλισμένα με περίβλημα SS, ενδείξεις LED, γυάλινη κορυφή και πλαϊνά πάνελ, καθώς και οπτικούς αισθητήρες για την αποφυγή μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης. Τα φτερά είναι κατασκευασμένα από γυαλί ασφαλείας, πολυανθρακικό ή μεταλλικό σωλήνα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη μας.

Οι φραγμοί αιώρησης BGI μπορούν να ενσωματωθούν με διάφορα συστήματα ελέγχου πρόσβασης, όπως βιομετρικά στοιχεία, συσκευές ανάγνωσης καρτών, σύστημα κουπόνι, σύστημα νομισμάτων, τηλεχειριστήριο, κουμπί ώθησης κ.λπ.

Οι αιωρούμενες πύλες μας είναι αμφίδρομες με γωνία ανοίγματος 90°, προς κάθε κατεύθυνση. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το σύστημα ανοίγει τα φτερά και οι ενδείξεις ανάβουν με πράσινο LED. Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης.

 

F830

BGI new F830 Speed ​​Gate, ένα πέρασμα ελεγχόμενο από πεζούς με αρθρωτές πόρτες (στρογγυλό άνοιγμα) με στενή δομή και μοντέρνο σχεδιασμό. Το BGI – F830 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες και εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Άνοιγμα μονής ή διπλής κατεύθυνσης. Η επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπει την εγκατάσταση βοηθητικού εξοπλισμού, όπως κάμερα, οθόνη κ.λπ.

SG01

BGI new SG01 Speed ​​Gate, ένα πέρασμα ελεγχόμενο από πεζούς με αρθρωτές πόρτες (στρογγυλό άνοιγμα) με στενή δομή και μοντέρνο σχεδιασμό. Το BGI-SG01 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες και εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Άνοιγμα μονής ή διπλής κατεύθυνσης. επιφάνεια από ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπει την εγκατάσταση βοηθητικού
εξοπλισμό, όπως κάμερα, οθόνη κ.λπ.

Ενσωματωμένη προετοιμασία για συσκευές ανάγνωσης καρτών μονής ή αμφίδρομης λειτουργίας. Το εξωτερικό κέλυφος από ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπει υψηλή αντοχή και εύκολη συντήρηση.

Το άνοιγμα των αρθρωτών θυρών επιτρέπει μια στενή δομή μονάδας και τη χρήση βέλτιστου χώρου δαπέδου.

F800

Τα BGI Flap Barriers είναι σχεδιασμένα για έλεγχο εισόδου πεζών. Οι φραγμοί μας είναι ιδανικοί για τον έλεγχο του πλήθους και παρέχουν ασφαλή πρόσβαση σε περιοχές με υψηλή ροή πεζών, όπως στάδια, αρένες, λούνα παρκ, σιδηροδρομικές πλατφόρμες, τερματικά σταθμών επιβατών, εταιρικά γραφεία, πάρκα πληροφορικής, εμπορικά συγκροτήματα, καταστήματα λιανικής, πάρκα τροφίμων , και τα λοιπά.

Τα BGI Flap Barriers διατίθενται με κινητήρες συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες και συρόμενες λεπίδες. Επιπλέον, αυτά περιλαμβάνουν μια λειτουργία κατά της ουράς. Οι συρόμενες λεπίδες είναι κατασκευασμένες από γυαλί, ακρυλικό ή πολυανθρακικό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Οι φραγμοί πτερυγίων μπορούν να ελεγχθούν είτε με ένα κουμπί είτε μέσω ενός συστήματος ελέγχου πρόσβασης.

Το υλικό του περιβλήματος των φραγμάτων είναι από ανοξείδωτο χάλυβα βαρέως τύπου, ενώ σε κάθε πλευρά είναι ενσωματωμένοι δείκτες κατεύθυνσης LED. κάνοντάς τα να φαίνονται ελκυστικά αισθητικά. Υπάρχουν διάφορες επιλογές λειτουργίας, όπως μονοκατευθυντική, αμφίδρομη, πάντα ελεύθερη ή πάντα κλειδωμένη διαθέσιμη σε αυτά τα εμπόδια πτερυγίων, κουμπί κ.λπ.

Οι αιωρούμενες πύλες μας είναι αμφίδρομες με γωνία ανοίγματος 90°, προς κάθε κατεύθυνση. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, το σύστημα ανοίγει τα φτερά και οι ενδείξεις ανάβουν με πράσινο LED. Αυτή η λειτουργία μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος, χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία έκτακτης ανάγκης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ