Ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ελλάδας με παγκόσμια φήμη και δίκτυο διανομής.

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η ομάδα της BGI παρέχει λύσεις φραγμών υψηλής ασφάλειας σε δημόσιους και ιδιωτικούς πελάτες και εγκαταστάσεις σε όλο τον κόσμο.

Σχεδιάζοντας, δοκιμάζοντας και κατασκευάζοντας μια σειρά προϊόντων περιμετρικής ασφάλειας, η BGI έχει γίνει γνωστή για την ικανότητά της να σχεδιάζει καινοτόμες λύσεις προστασίας που ενσωματώνουν πολλαπλά στοιχεία και επίπεδα ασφάλειας.

Η ομάδα BGI καλείται τακτικά να σχεδιάσει σύνθετες εισόδους κλειδώματος που ενσωματώνουν βιομετρικό έλεγχο πρόσβασης, σαρωτές κάτω από το αυτοκίνητο, πύλες, κολώνες, μηχανισμούς ασφαλείας για την κάλυψη των απαιτήσεων κατά της τρομοκρατίας, κατά των βαλλιστικών και κατά των εκρήξεων.

ΑΝΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

 Σχεδιασμένα για να πληρούν τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα για προϊόντα κατά του εμβολισμού, οι κολώνες και οι πύλες της BGI είναι σε θέση να αντέχουν τις κρούσεις και να παρέχουν ένα ασφαλές φράγμα για τις εισόδους και τις εξόδους των εγκαταστάσεων σας. Τα καινοτόμα φράγματα καλωδίων μας είναι πρωτοπόροι στον κλάδο σε λύσεις κινητής ή σταθερής τηλεφωνίας και οι κολώνες μας κατά της εμπλοκής έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν μέγιστη απόδοση και αξιοπιστία.

Προστατεύοντας ευαίσθητες στρατιωτικές και κυβερνητικές εγκαταστάσεις και εμπορικές ενώσεις σε όλο τον κόσμο, τα ευφυή εμπόδια BGI θα καλύψουν όλες τις ανάγκες προστασίας σας και η ομάδα συμβούλων φυσικής ασφάλειας θα συνεργαστεί μαζί σας για να εξασφαλίσει τη βέλτιστη λύση στις προκλήσεις ασφαλείας σας.

ΣΥΝΟΡΙΑΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ

Οι απαιτήσεις μεγάλου όγκου κυκλοφορίας σε συνοριακά περάσματα, σταθμούς, αεροδρόμια και βασικές αστικές τοποθεσίες απαιτούν μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση φραγμού. Η BGI σχεδίασε τα πνευματικά φράγματα ελαφρών βραχιόνων, τα συστήματα κοίλων ακίδων και τους κολώνες για να καλύψει αυτή την ανάγκη. Τα προϊόντα BGI αναπτύσσονται σε ορισμένες τοποθεσίες που απαιτούν περισσότερους από 5.000 κύκλους ανοίγματος/κλεισίματος την ημέρα.

Η πνευματική λειτουργία αυτών των συστημάτων υψηλής ταχύτητας παρέχει απρόσκοπτη λειτουργία όλο το εικοσιτετράωρο και η απλή και αξιόπιστη υποδομή έχει ως αποτέλεσμα πολύ χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι φραγμοί βραχίονα, οι αιχμές και οι κολόνες BGI συνδυάζονται για να παρέχουν τις βέλτιστες λύσεις σε πολλές ποικίλες προκλήσεις ασφαλείας. Όταν ενσωματώνονται με προηγμένο έλεγχο πρόσβασης, οι λύσεις φραγμού BGI παρέχουν τέλεια ισορροπία προστασίας, παρακολούθησης και ελέγχου.
Σχεδιασμένα για να αντιστέκονται σε απειλές υψηλού επιπέδου και να παρέχουν υψηλή αξιοπιστία για τοποθεσίες χωρίς επιτήρηση, τα πνευματικά, υδραυλικά ή ηλεκτρικά φράγματα BGI αναπτύσσονται εκτενώς σε εισόδους δημόσιων και ιδιωτικών συγκροτημάτων. Η αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, η ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, οι βιομετρικοί έλεγχοι ή απλώς τα τηλεχειριστήρια χρησιμοποιούνται όλα για την παροχή επιπέδων ασφάλειας για την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας.